Stuhleck – scurtă prezentare video

Vă prezentăm un scurt film de pe YouTube cu Vârful Stuhleck și cu stațiunea Spital am Semmering, cu pistele de ski, pista de săniuș sau de snow tubing.


2 Comentarii la “Stuhleck – scurtă prezentare video”

 1. Am fost la pensiunea lui Alin în ultimele 4 zile de vacanță intersemestrială (de joi și până duminică).

  Drumul Șimleu Silvaniei – Semmering a durat 7 ore și jumătate, cu tot cu opririle de cafea respectiv vignete (în Ungaria și Austria). Spre bucuria copiilor – chiar dacă am ajuns după masa – am avut 2 surprize plăcute: am uitat că Austria este cu o oră întârziere față de România – deci era mai devreme acolo și faptul că instalațiile de nocturnă funcționează ireproșabil – prin urmare am avut parte și de 4 ore extraordinare de săniuș (pe Zauberg, pe o pistă de 3 km lungime, cu telecabină pentru urcare. Sania am închiriat-o de la baza pârtiei).

  Pensiunea a fost excelentă: căldură, apă caldă, mâncare din belșug (servită în restaurant sau în cameră). Atât Alin cât și angajații erau români – deci nu am avut probleme cu limba (cel puțin în cabană). De asemenea monitorul de schi era român – un factor decisiv – zic eu – care i-a ajutat pe băieții mei să învețe să skieze în 2 zile (deși trebuie să recunosc că ar fi fost necesare incă 1-2 zile pentru a putea să-i lăsăm fără instructor pe pârtie).

  Pentru ski am fost pe Stuhleck, în Spital am Semmering. O sumedenie de teleskiuri, telescaune și telecabine te urcau la diverse altitudini.

  Pe scurt – recomand această pensiune fără ezitare și celor mai buni prieteni.

 2. szuiogan spune:

  Salut domnu Alin sper sa ne vedem cat de curand in Austria ,sunt Iosif de la VAMA URZICENI
  A-ti calatorit bine?